De quote van Reisenthel is: ‘a brand full of life’. Al 49 jaar staat de naam Reisenthel voor innovatieve ideeën, functioneel design en vrolijke alledaagse helpers. Het innovatieve reisenthel-ontwerp maakt indruk met functionaliteit, geschiktheid voor dagelijks gebruik en unieke vormgeving. De levendigheid vindt je terug in de prints en die unieke vormgeving, helemaal omdat alle tassen voortkomen uit creativiteit en passie. Met Reisenthel wordt elke dag een bijzondere ervaring! Nieuwsgierig en jong van geest, we zijn altijd geïnspireerd door de wereld.

Reisenthel liefdadigheid

Als familiebedrijf is het geluk van kinderen bijzonder belangrijk voor Reisenthel en ook voor Wennekes, daarom passen we zo goed bij elkaar. Reisenthel steunt jaarlijks met de opbrengsten van het merk allerlei internationale projecten.  Een kerstcadeau is het mooiste wat er is voor alle kinderen ter wereld - maar voor velen blijven de wensen op het verlanglijstje helaas onvervuld. In 2021 met kerst trakteerden ze de kinderen van een weeshuis in Mityana met groot pakket vol kinderproducten. Samen met Pastoor Samuel Lumu, die de kinderen Engels leert spreken en als een vader is voor hen, pakten de kleintjes enthousiast de cadeautjes uit, vertelde de eigenaar van Reisenthel. ‘Dit zijn de momenten waarop we blij en trots zijn dat onze producten meer kunnen in deze wereld, namelijk de ogen van kinderen laten oplichten’. Ook deze visie past heel erg goed bij Wennekes, omdat iedereen het verdient vinden wij. Zo maken we met zijn alleen de wereld een stukje mooier.

Reisenthel bij Wennekes

Bij Wennekes vinden we het heel belangrijk dat we werken met merken die bij ons passen, zowel qua kwaliteit maar ook als verhaal. Dat het verder gaat dan alleen de tas, maar ook de wereld op de een of andere manier een stukje mooier maakt. We hebben daardoor echt een partner gevonden in Reisenthel, die dezelfde kernwaarden hanteert en daarnaast geweldige, praktische en levendige producten verkoopt. Van mooie reistassen, tot boodschappentrolleys. En van shoppers tot toilettassen. Allemaal in ons assortiment te vinden. Kijkje nemen? Kom dan gezellig naar een van onze winkels of shop online!

Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!