TIPS BIJ HET KOPEN VAN EEN KOFFER

Wanneer je online een koffer gaat kopen zijn er tal van mogelijkheden. Wennekes heeft de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet! Bij het aanschaffen van een koffer sta je voor de volgende keuzes:

  • Gaat je voorkeur uit naar een harde koffer of naar een zachte koffer ? Je voorkeur is waarschijnlijk afhankelijk van je vervoersmiddel. Reis je voornamelijk met het vliegtuig? Dan adviseren wij je een harde koffer. Harde koffers zijn steviger en eenvoudiger af te sluiten waardoor je bagage beter beveiligd is. Daarnaast zijn harde koffers makkelijker schoon te houden. Reis je naar je vakantiebestemming met de auto of trein? Dan is een zachte koffer een goede optie. Door de flexibele schaal nemen zachte koffers minder ruimte in.
  • Check voordat je een koffer aanschaft de toegestane afmetingen bij je luchtvaartmaatschappij. Het beleid omtrent afmetingen en gewicht wordt namelijk steeds strenger. Doorgaans zijn er aan handbagage koffers striktere eisen verbonden dan aan koffers die in het bagageruim gaan. Wennekes heeft een ruim assortiment en tal van mogelijkheden qua afmetingen. Wennekes heeft voor iedereen een geschikte koffer, ook voor jou!
  • Naast het kiezen van het materiaal en de afmetingen heb je ook nog de keuze uit verschillende soorten sloten. Er bestaan koffers met een ritssluiting, koffers met een vaste sluiting, koffers met een cijferslot  en koffers met een sleutelslot . Als je van plan bent om naar Amerika te reizen dan adviseren wij je om een koffer met TSA slot te kopen. TSA staat voor Transportation Security Administration, een Amerikaanse organisatie die zorgt voor veiligheid op vliegvelden. Wanneer je jouw koffer met TSA-slot beveiligd, kunnen de veiligheidsbeambten op vliegvelden in Amerika je koffer openmaken met een loopsleutel. Dit voorkomt beschadigingen aan je koffer. Wennekes heeft een ruim assortiment koffers met  TSA-sloten .
  • Ook met betrekking tot de wielen van een koffer heb je een keuze. Er zijn zowel koffers met 2 wielen als koffers met 4 wielen  beschikbaar. Koffers met 4 wielen zijn wendbaarder en handiger in de gangpaden van bijvoorbeeld de trein of het vliegtuig. Koffers met vier wielen kunnen ook gemakkelijk vooruit geduwd kunnen worden.
  • Wennekes biedt een ruime keuze in kleuren, van multicolor tot oranje , niets is Wennekes te gek! Wennekes biedt koffers met print en koffers in meer neutrale kleuren. Heb je een specifieke kleur in gedachten? In het linkermenu vindt je een kleurenfilter, met een druk op de knop zie je alle koffers in je favoriete kleur! 
  • Grofweg zijn er vier soorten harde koffers te onderscheiden: polypropyleenABSpolycarbonaat en aluminium Zachte koffers worden meestal gemaakt van nylonpolyester of een combinatie van beide. Het materiaal van de koffer heeft een grote invloed op het gewicht. Wennekes biedt een ruim assortiment aan lichtgewicht koffers . Het gewicht van een koffer vindt je bij de product omschrijving
  • En last but not least: de prijs! Het assortiment van Wennekes bevat zowel goedkope koffer s als kwaliteitskoffers van A-Merken ( Samsonite, Line) maar in alle gevallen geldt: Wennekes biedt je de beste prijs! Wil je profiteren van de állerbeste aanbiedingen? Neem dan eens een kijkje bij de sale !

Goedkoop een merkkoffer kopen?

Wennekes biedt talloze merkkoffers van bekende merken zoals American Tourister, TraveliteSamsonite, Rollink en Piquardo. Bij Wennekes vind je de beste koffers tegen de laagste prijzen!

Mooie collectie koffers in onze winkels

Klantenservice

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je liever persoonlijk geholpen worden en de koffers in het echt zien? Dan verwelkomen wij je graag in een van onze 4 winkels. Liever online bestellen? Bestellen is heel eenvoudig en je aankoop wordt vanaf 49,95 euro gratis thuisbezorgd. Wij helpen je graag!