Historie American Tourister

Alles begon in 1933. Sol Koffler gebruikte al zijn spaargeld om een kofferfabriek op te richten in Providence, Rhode Island. Hij had een droom: een stevige koffer voor slechts 1 dollar maken. De liefde voor een perfecte prijs-kwaliteitverhouding was ontstaan. American Touristen groeide door en werd in de jaren 90 door Samsonite overgenomen, waarmee het uitgroeide tot het tweede belangrijkste koffermerk ter wereld. De koffers van American Tourister zijn betaalbaar en kwalitatief hoogstaand en voornamelijk gefocust op producten voor gezins-, ontspannings- en jongerenreizen. 

 

Koffers kopen bij Wennekes

Naast American Tourister biedt Wennekes nog veel meer koffers aan voor scherpe prijzen. Kijk bijvoorbeeld bij koffers van SamsoniteTravelite of Line

 

Interessante American Tourister aanbiedingen

In onze webshop kun je eenvoudig interessante American Tourister aanbiedingen vinden. De verzending is bovendien voor koffers boven de 50 EUR altijd gratis. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor advies. Wil je toch liever je aankoop vooraf bekijken en aanraken, dan ben je natuurlijk van harte welkom in een van onze winkels: