Historie Burkely

Burkely is lang geleden opgericht, om precies te zijn in 1988 door moederonderneming ‘Horsten Lederwaren’ die al sinds 1944 bestaat. Om verwarring te voorkomen beginnen we bij het begin. In 1944 werd het bedrijf ‘Horsten Lederwaren’ opgericht door de heer A. Horsten te Waalwijk. Meneer Horsten was in staat om een succesvol bedrijf op te zetten en daarmee werd de juiste basis gelegd voor later. Jaren later, toen zijn zoon Cees Horsten zestien jaar oud werd en besloot niet meer naar school te gaan, vertelde vader Horsten dat hij dan binnen het familiebedrijf moest intreden. Dat blijkt nog steeds een erg goede beslissing! Cees Horsten is namelijk tot op de dag van vandaag eigenaar van het bedrijf en deelt zijn 50 jaar aan expertise nog dagelijks met zijn werknemers.

Leerproductie

Burkely was een van de weinige leermerken waarvan de gehele productie in Nederland plaatsvond. Ondanks dat Burkely daar erg trots op was, werd er in juli 1993 toch besloten om de productie te verplaatsen naar het Verre Oosten, waar deze zich tot op de dag van vandaag nog steeds bevindt. Burkely hecht veel waarde aan deze sterke relaties.

Burkely kopen bij Wennekes

Met de every day-tassen van Burkely kies je voor een tijdloos en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is gemaakt. Je investeert in een tijdloos product, wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook zo’n alledaagse tas aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. In heel Nederland hebben wij maar liefst 4 fysieke winkels waar onze experts je graag te woord staan bij al je vragen omtrent de Burkely collectie. Bezoek een van de onderstaande winkels bij jou in de buurt: