Over Piquadro

Dit Italiaanse topmerk bestaat sinds 1998. Het merk is specialist op het gebied van zakelijke tassen en kleine accessoires. Allemaal uitermate geschikt voor de moderne zakenman of zakenvrouw die van uitstraling houdt. Piquadro continueert de eeuwenoude technologie van leer looien, maar heeft hier een moderne twist aangegeven. De exclusieve huiden die gebruikt worden in het produceren van deze tassen worden zorgvuldig uitgezocht door experts. Zij hebben de voorkeur voor huiden uit Toscane. Piquadro laat zijn producten altijd uitvoerig testen om te kwaliteit te kunnen waarborgen. 

Piquadro tassen en portemonnees online bestellen

Wennekes maak het vinden van de ideale werktas wel heel erg makkelijk. In onze overzichtelijke webshop kun je altijd snel vinden wat je zoekt, en dankzij de uitgebreide productomschrijvingen weet je altijd precies wat je in huis haalt. En mocht je achteraf niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Daar doen we helemaal niet moeilijk over. Kijk ook regelmatig op onze aanbiedingen pagina voor een Piquadro tas met korting. In het ruime assortiment van Wennekes vind je nog heel veel andere soorten tassen;

Ons assortiment

In deze categorie vind je een ruim aanbod van verschillende modellen van Piquadro. Voor zakelijke tassen en portemonnees voor dames en heren ben jij bij dit merk aan het juiste adres. Alle modellen staan garant voor Italiaans vakmanschap en design. Kijk snel in ons aanbod. Een tas als deze mag niet ontbreken in de garderobe van de zakelijke reiziger.

Piquadro in onze winkels

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd en wil je de tas in het echt bekijken en ervaren? Kom dan gezellig langs in een van onze filialen. Team Wennekes staat altijd klaar voor open en eerlijk advies.