Historie van Liu Jo

Liu Jo is in 1995 opgericht door broers Marco en Vannis Marchi en is een Italiaans modebedrijf, ontstaan in Capri, Italië. De naam is ontstaan vanuit koosnamen die Marco (Jo) en zijn vriendin (Liu) voor elkaar hadden. Liu Jo werd geboren als kleine textielindustrie en ontwikkelde zich halverwege de jaren 90 tot een groot Italiaans merk. Het bedrijf heeft nu 130 boetieks in Italië en 110 winkels wereldwijd in Europa en Azië, waar het merk wordt verkocht. 

Liu Jo staat synoniem voor moderne Italiaanse stijl. De filosofie is te wijden aan het versterken van de natuurlijke vrouwelijkheid en schoonheid van elke vrouw. De stijl is daarom ook verfijnd, glamoureus en open voor individuele interpretatie. 

 

Handtassen van Liu Jo

De handtassen van Liu Jo verleiden met klassieke elegantie. De handtassen zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige, kleurrijke kleuren. Speciaal gemaakt voor elke fashion-liefhebber.

 

Liu Jo damestassen bij Wennekes

Bekijk ons assortiment Liu Jo damestassen en word verliefd op jouw nieuwe, favoriete tas! Bestel gemakkelijk via onze webshop en laat de tas gratis (vanaf 49,95) thuisbezorgen of kom langs in een van onze winkels zodat je de prachtige tassen zelf even kunt zien en aanraken. Waar zitten onze winkels?