Het verhaal achter Herschel

Het merk Herschel is ontstaan op een bijzondere manier. Twee broers uit Canada waren woonachtig in Canada. Zij wilden niet hun eigen familienaam gebruiken of een nieuwe naam bedenken. Ze hebben het merk vernoemd naar hun eigen woonplaats, Herschel. Het hoofdkantoor van Herschel ligt nog steeds in Canada. 

 

Kenmerkend voor Herschel

Het design van Herschel is tijdloos. Je herkent een Herschel rugzak vaak aan de gestreepte binnenvoering en het logo aan de voorkant. Vooral de rugzakken van Herschel zijn populair. Maar waarom? De kracht van Herschel zit in de manier waarop kwaliteit en functionaliteit gecombineerd worden. Dit leidt tot stijlvolle ontwerpen. De rugzakken zijn naast tijdloos, ook nog multifunctioneel en bevatten vaak meerdere vakken om jouw spullen goed in op te bergen. Herschel heeft verschillende collecties, de bekendste is Herschel Little America. Dit is een rugzak met een inhoud van 25 Liter en heeft ruimte voor een 15 inch laptop, die in een apart vak met zachte voering veilig opgeborgen kan worden. Kenmerkend voor deze rugzak, is dat hij is uitgevoerd met vier riempjes die twee vallem sluiten, namelijk het hoofdvak en het voorvakje. Naast rugzakken, heeft Herschel ook weekendtassen. Ben je benieuwd in elke kleuren, maten en vormen? Bekijk ons Herschel assortiment dan snel!

 

Herschel kopen bij Wennekes

Ben je er nog niet precies uit welke rugtas of reistas bij jou past? Gelukkig vind je ons Herschel assortiment niet alleen in onze Wennekes webshop. In heel Nederland hebben wij maar liefst 7 fysieke winkels waar onze experts klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van jouw ideale tas! Wil je de artikelen dus liever in een winkel bekijken en advies krijgen bij het aanschaffen van een goede tas? Dan verwelkomen wij je graag in een van onderstaande winkels bij jou in de buurt: