Wennekes is de beste keuze

Als je voor kwaliteit kiest, kies je voor Wennekes. Met de meest uiteenlopende merken als Samsonite, Burkely, Line en Berba is het aanbod divers te noemen. Ook op het gebied van accessoires, want ieder merk heeft zo zijn eigen portemonnees, paspoorthouders, sleutelhangers en andere leuke dingen. Allemaal verkrijgbaar in de fijnste materialen zoals onder andere Italiaans leer en runderleer.  En natuurlijk in allerlei verschillende soorten kleuren. Want wees eens eerlijk, het is heerlijk om keuze te hebben toch? 

Online bestellen

Zodra je iets moois op het oog hebt, kan het online besteld worden. Ideaal, niet waar? Plaats je je bestelling voor 12:00? Dan gaat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit en wordt het binnen 1 – 3 werkdagen geleverd! En dat tegen de scherpste prijs! Mocht je iets niet kunnen vinden, dan staan wij ook voor je klaar. We helpen je graag. Onze medewerkers in de winkels of online onze klantenservice. Wij zijn er voor jou en willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Accessoires kopen bij Wennekes

Bij Wennekes tref je een uitgebreid aanbod aan accessoires van diverse merken. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met het maken van je keuze of het beantwoorden van je vragen. Wil je onze producten liever in een van onze winkels bekijken en aanschaffen? In heel Nederland hebben wij 4 fysieke winkels waar onze experts klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van jouw ideale accessoire! Bezoek een van onze onderstaande winkels in jouw buurt: