De historie van Rains

Sinds 2012 is Rains begonnen met het heroverwegen van de regenkleding. Zij hebben de traditionele rubberen regenjas gepakt als uitgangspunt en hier hun eigen draai aan gegeven. Ze lanceerden toen een product, namelijk de poncho. Door het succes werd direct daarna de collectie uitgebreid naar, kleding, tassen en andere accessoires. Vandaag de dag bieden wij van Rains een uitgebreid assortiment, die je dagelijks leven wat makkelijker en aangenamer maakt. 

Lifestylemerk

Rains is een lifestylemerk. De collecties combineren een conceptuele en functionele designaanpak, een sterke stedelijke inspiratie en een kenmerkende identiteit in kleuren vann stoffen. Rains biedt een gecoat, waterdicht palet van stoffen zodat al jouw spullen droog op bestemming aankomen. De collecties van Rains zijn uniseks gemaakt en verrassen voortdurend met combinaties voor consumenten op vier continenten.

De producten

Rains ontwerpt moderne en comfortabele regenkleding, tassen en accessoires zoals laptopthoezen en toilettassen. De artikelen zijn licht van gewicht en gemaakt van sterk polyester met een flexibele coating van polyurethaan. Deze stof wordt samengesteld door middel van ultrasonisch laswerk, wat zorgt voor waterdichte producten. Tevens zijn alle aansluitstukken, ritssluitingen en garnituren ontworpen en geoptimaliseerd voor natte weersomstandigheden. 

Rains heeft verschillende collecties: de Backpack, Backpack Mini, Weekend Bag, Weekend Bag Small, Rolltop Rugsack, Rolltop Rucksack Mini, Buckle MSN Bag, MSN Bag Mini, Messenger Bag, Field Bag, Laptop Coveren de Wash Bag Small. En al deze producten zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren. 


Rains bij Wennekes.nl

Het waterbestendige tassen van Rains kies je voor een functioneel kwaliteitsproduct dat jouw dag aangenamer zal maken. Je investeert in een tijdloos product, welke jouw reis comfortabeler maakt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook zo’n alledaagse tas aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Rains collectie.

 

Kom langs!

Wil je onze Rains collecties in de winkel zien? Op de webshop kan je het real-time assortiment zien. Is jouw favoriete tas op vooraad in een winkel dicht bij jou? Kom gezellig langs. Wij staan voor je klaar! Waar zitten onze winkels?

- Rains Nijmegen

- Rains Tiel

- Rains Deventer

- Rains Den Haag