Historie Dakine

Het merk Dakine zou niet bestaan, zonder Rob Kaplan. Alles is begonnen op Hawaï. Voor de bewoners van Hawaï is surfen al honderden jaren belangrijk. Ook Rob Kaplan deed dit met veel plezier in de grote golven van Maui. Door de snelle ontwikkelingen in het surven, begon Kaplan in de jaren 70 eerste nieuwe lijnen voor surfboards. Als gevolg daarvan richtte hij in 1979 Dakine op in Haiku Maui. De locatie was perfect. Het was een plek met gigantische golven en een van de populairste surfspots ter wereld. Hierna breidde het assortiment zich snel uit en het sportlabel vestigde zich wereldwijd als een van de topmerken. 

 

Dakine tassen kopen bij Wennekes

Dakine heeft een groot assortiment rugzakken en reistassen. Deze producten zijn perfect voor de avonturier.  Ben je er nog niet precies uit welke rugtas of reistas bij jou past? Gelukkig vind je ons Dakine assortiment niet alleen in onze Wennekes webshop. In heel Nederland hebben wij maar liefst 4 fysieke winkels waar onze experts klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van jouw ideale tas! Wil je de artikelen dus liever in een winkel bekijken en advies krijgen bij het aanschaffen van een goede tas? Dan verwelkomen wij je graag in een van onderstaande winkels bij jou in de buurt:

 

Neem contact op

Wij staan voor je klaar, online en in onze winkels. Neem gerust contact met ons op of kom gezellig langs in een van onze winkels!