De creatieve Secrid reis

De eerste 13.000 cardprotector van Secrid werden thuis gemaakt aan de keukentafel, door oprichters Rene en Marianne samen met familie en vrienden. Dat was in 2009. De twee oprichters werkten toen al 25 jaar samen. Met Secrid is de droom werkelijkheid geworden; een eigen designlabel met unieke producten. De opleidingen van de oprichters, Modeacademie en Technische Universtiteit, zie je sterk terug in deze fantastische producten. Het is de kern van de Secrid signature; innovatieve accessoires voor dagelijks gebruik. Inmiddels is het merk uitgegroeid en zijn ze van de zogenaamde keukentafel verplaatst naar een oude fabriekshal, waar ze samenwerken met meer dan 70 collega’s.

MADE IN HOLLAND 

In 2009 was de Nederlandse leerindustrie bijna verdwenen richting lagelonenlanden. Secrid heeft deze productie van kleinlederwaren weer teruggebracht naar Nederland. Doordat Secrid een revolutionair ander product en productieproces heeft ontwikkeld, worden portemonnees weer in Nederland geproduceerd. Efficienter en schoner dan ooit tevoren. Alle producten worden onder goede omstandigheden en met aandacht voor het milieu geproduceerd. Zoals je leest, kies je met Secrid voor een innovatief en duurzaam kwaliteitsproduct. Ben je enthousiast geworden? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de portemonnee van jouw keuze te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Secrid collectie. Wij weten zeker dat je veel plezier van je product zult hebben.

Secrid kopen

Op Wennekes.nl tref je een uitgebreid aanbod aan Secrid artikelen. Aangezien ons assortiment voorzien is van diverse kleuren, materialen en formaten, slaag je er altijd in om jouw ideale Secrid wallet te vinden en je betaalpassen in een handige plek op te bergen! Bestel je je Secrid artikel voor 12:00? Dan gaat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit en wordt het binnen 1 – 3 werkdagen geleverd!

Wil je onze producten liever in een van onze winkels bekijken en aanschaffen? In heel Nederland hebben wij maar liefst 4 fysieke winkels waar onze experts klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van jouw ideale portemonnee! Bezoek een van onze onderstaande winkels in jouw buurt: