Over de zakelijke tassen van Castelijn & Beerens

Het gerenommeerde merk Castelijn & Beerens specialiseert zich al meer dan 65 jaar zich in het ontwerpen en vervaardigen van luxe lederwaren. Leer straalt klasse en expertise uit, dat weten de ontwerpers van Castelijn & Beerens als geen ander. Het familiebedrijf heeft de geheimen van het vak en de kennis over de beste soorten leer van generatie op generatie doorgegeven. De combinatie van kennis en expertise resulteert in ambachtelijke, exclusieve zakelijke tassen, stuk voor stuk een waar staaltje vakmanschap!

Assortiment Castelijn & Beerens zakelijke tassen

De lederen tassen van Castelijn & Beerens uit ons assortiment bieden precies de zakelijke uitstraling waar je naar zoekt. Je hebt de keuze uit een breed scala aan kleuren en modellen, welke zowel bij dames als bij heren in de smaak zullen vallen. Maak nu gelijk kennis met onze uitgebreide collectie zakelijke tassen van Castelijn & Beerens!

Castelijn & Beerens zakelijke tassen online bestellen

Zakelijke tassen online bestellen bij Wennekes.nl is super eenvoudig. In een paar simpele stappen is je bestelling geplaatst, waarna deze door ons wordt verwerkt. Als je vóór 12.00 uur bestelt wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden en ontvang je deze gelijk de volgende werkdag! Om het nog aantrekkelijker te maken is verzenden en retourneren bij ons volledig gratis. Wist je al dat wij een laagste prijs garantie hebben? Wacht dus niet langer en bestel direct! Waar kan je ons vinden?

Castelijn & Beerens Tiel
Castelijn & Beerens Nijmegen
Castelijn & Beerens Den Haag
Castelijn & Beerens Deventer