Over American Tourister koffers

Het verhaal van American Tourister begon in 1933, toen de immigrant Sol Koffler al zijn spaargeld gebruikte om zijn bedrijfje American Luggage Works op te zetten. Koffler was vastberaden om, te midden van de Grote Depressie, een koffer te produceren voor slechts 1 dollar. Zijn doorbraak kwam echter nadat Koffler een nieuwe lijn had uitgebracht die aanzienlijk beter was dan die van de concurrentie, en daarop de naam veranderde in American Tourister.

Tegenwoordig staan de koffers van het merk wereldwijd bekend vanwege hun uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

Ons assortiment

American Tourister biedt diverse hard cases en soft cases in een breed scala aan opvallende, felle kleuren. Er zijn zowel Uprights (met twee wielen) als Spinners (met vier wielen) verkrijgbaar. En de speciale collectie met trolleys voor handbagage zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te stressen bij het inchecken; ze zijn zo ontworpen dat ze aan alle eisen van de diverse luchtvaartmaatschappijen voldoen!

American Tourister koffers online bestellen

Ook voor American Tourister koffers ben je bij Wennekes.nl aan het juiste adres. Dankzij ons ruime aanbod en de gedetailleerde productomschrijvingen kun je in onze online shop gemakkelijk de juiste American Tourister koffer voor jouw bestemming vinden. Mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen de genoemde termijn kosteloos aan ons retourneren. Bekijk het aanbod en laat je overtuigen door de uitstekende service van Wennekes.nl! Mochten we je kunnen helpen met jouw online bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. In onze winkels staan natuurlijk ook onze collega's voor u klaar! 

- American Tourister Den Haag

- American Tourister Deventer

- American Tourister Nijmegen

- American Tourister Tiel