RAINS... THE HISTORY

Sinds 2012 is Rains begonnen met het heroverwegen van de regenkleding. Zij hebben de traditionele rubberen regenjas gepakt als uitgangspunt en hier hun eigen draai aan gegeven. Ze lanceerden toen een product, namelijk de poncho. Door het succes werd direct daarna de collectie uitgebreid naar, kleding, tassen en andere accessoires. Vandaag de dag bieden wij van Rains een uitgebreid assortiment, die je dagelijks leven wat makkelijker en aangenamer maakt. 

LIFESTYLE

Rains is een eigentijds lifestyle-merk voor regenkleding dat waterdichte ontwerpen maakt voor de wereldburger. Beinvloed door het Scandinavische erfgoed beoefend Rains een compromisloze benadering van eenvoud, fashion en functionaliteit. Rains is van mening dat regenkleding doordacht moet zijn en het moet er leuk uitzien! Rains kleding en tassen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de meest stormachtige weersomstanodgheden!

RAINS BIJ WENNEKES.NL

Met waterbestendige tassen van Rains kies je voor een functioneel kwaliteitsproduct dat jouw dag aangenamer zal maken. Je investeert in een tijdloos product, welke jouw reis comfortabeler maakt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook zo’n alledaagse tas aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Rains collectie.