De natuur voor alles

Het doel van Fjällräven is om producten te maken die lang mee gaan en slijtvast, functioneel en tijdloos zijn, en daarmee dus een zo klein mogelijke belasting voor de natuur. Zo heeft de productiefilosofie er al sinds 1960 uitgezien. Werken aan duurzaamheid betekent dat we ervoor zorgen dat toekomstige generaties dezelfde kwaliteit van leven kunnen hebben als wij. Deze werkzaamheden hebben een milieu-, financieel en sociaal aspect. In 2013 heeft Fjällräven daarom the Fjällräven-Way opgezet als centraal beleid voor de verantwoordelijkheden binnen ons bedrijf. De inzet van Fjällräven komt op veel manieren tot uitdrukking; van hoe de productie werkt en de materialen die er gebruikt worden tot initatieven voor dierenbescherming en werkomgeving. Tevens organiseert het bedrijf ook activiteiten om kennis over het buitenleven en de natuur te verspreiden zoals Fjällräven Polar en Fjällräven Classic. Bovendien voeren ze concrete steunmaatregelen uit, zoals het werk om de met uitsterven bedreigde Scandinavische poolvos te redden. Het dier ligt extra gevoelig bij het bedrijf Fjällräven omdat het zijn naam aan het bedrijf heeft gegeven (poolvos = fjallrav in het Zweeds). 

Fjällräven bij Wennekes

Met de tassen van Fjällräven ga je het avontuur aan! Je kiest voor duurzaamheid, gezondheid, stijl en functionaliteit met deze fijne tassen van Fjällräven. Goed voor jouw rug, voor de natuur en de dieren. Wat wil je nog meer? Ook zo een avonturier aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Fjällräven collectie!

Fjallraven tassen kopen

Bij Wennekes tref je een uitgebreid aanbod aan Fjällräven artikelen. Aangezien ons assortiment voorzien is van diverse kleuren, materialen en formaten, slaag je er altijd in om jouw ideale Fjällräven tas te vinden! Bestel je je Fjällräven artikel voor 12:00? Dan gaat je bestelling dezelfde dag nog de deur uit en wordt het binnen 1 – 3 werkdagen geleverd!

Wil je onze producten liever in een van onze winkels bekijken en aanschaffen? In heel Nederland hebben wij maar liefst 4 fysieke winkels waar onze experts klaarstaan om je te helpen bij het kiezen van jouw ideale koffer of tas! Bezoek een van onze onderstaande winkels in jouw buurt: