Ga je liever voor een koffer met vier wielen, dan kun je kiezen voor een exemplaar uit de Aeris Spinner collectie, welke leverbaar zijn met een draagvolume van 64, 87, 118,5 liter. Dit is echter nog maar een kleine greep uit ons complete assortiment Samsonite koffers, dus neem op je gemak een kijkje om te zien wat we nog meer voor je in de aanbieding hebben. 

Over Samsonite koffers

In 1910 opende de uit Polen afkomstige Jesse Shwayder zijn eigen kleine reisbagage fabriekje in Denver, in de Amerikaanse staat Colorado. Hij had een klein team van 10 man tot zijn beschikking, en specialiseerde zich in het maken van koffers. Sindsdien is Samsonite uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. De koffers van Samsonite staan bekend als de meest sterke koffers die er verkrijgbaar zijn, en voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen. Elke koffer wordt aan meerdere testen onderworpen, zoals de trommeltest, waarbij de koffer urenlang in een centrifuge wordt rondgedraaid. Kortom, met Samsonite ben je altijd verzekerd van een kwaliteitskoffer!

Samsonite koffers online bestellen

Ga je onverwachts op reis en heb je nog geen koffer? Geen probleem! Wanneer je vandaag voor 12:00 uur je Samsonite koffer bestelt bij Wennekes.nl, zorgen wij dat je hem de volgende dag al in huis hebt.

Bekijk ook eens onze andere koffers;