Over Samsonite koffers

In 1910 opende, de uit Polen afkomstige, Jesse Shwayder zijn eigen kleine reisbagage fabriekje in Denver, in de Amerikaanse staat Colorado. Hij had een klein team van 10 man tot zijn beschikking, en specialiseerde zich in het maken van koffers. Er lag één doel op tafel voor het toen nog kleine team van Samsonite: het maken van duurzame en sterke producten die voldoen aan de behoeften van reizigers en pendelaars. Deze focus heeft gezorgd voor het gebruik van nieuwe materialen, iconische designs en groot comfort.

Momenteel is Samsonite uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. De koffers van Samsonite staan bekend als extreem sterke koffers en voldoen aan zeer strenge kwalteitseisen. Elke koffer wordt aan meerdere testen onderworpen, zoals de trommeltest, waarbij de koffer urenlang in een centrifuge wordt rondgedraaid. Kortom, met Samsonite ben je altijd verzekerd van een kwaliteitskoffer!

Samsonite koffers online bestellen

Ga je onverwachts op reis en heb je nog geen koffer? Geen probleem! Wanneer je vandaag voor 12:00 uur je Samsonite koffer bestelt bij Wennekes.nl, zorgen wij dat je hem de volgende dag al in huis hebt.

Bekijk ook eens onze andere koffers;

 

Wij staan voor je klaar

Heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Wij zijn er voor jou. In onze fysieke winkels en online. Neem contact met ons op!