Lichtgewicht koffers kopen bij Wennekes

Een lichtgewicht koffer is, zoals de naam het al zegt, een lichte koffer. En niet in kleur, maar in gewicht! Door te kiezen voor een lichtgewicht koffer, kun je optimaal gebruik maken van de bagagekilo's en hoef je minder gewicht te tillen van de koffer zelf! Ideaal.

 

Vernieuwing

Vernieuwing is een belangrijk thema bij onze leveranciers. Het is altijd weer de kunst om nieuwe koffers te maken die mooier, sterker en duurzamer zijn. Maar ook een lichtere koffer is trending omdat hier zo ontzettend veel vraag naar is. En dat is logisch, want we willen natuurlijk niet sjouwen, wanneer dit niet nodig is. Wij hebben een groot assortiment lichtgewicht koffersin verschillende kleuren, maten, prijzen en materialen. Met name de merken Samsonite en Line beiden een groot aantal koffers van lichtgewicht aan.

 

Budget lichtgewicht koffer versus kwaliteit

Ben je opzoek naar een budget lichtgewicht koffer? Dan is het merk Line misschien wel iets voor jou. Ga je puur voor kwaliteit? Dan kies je bijvoorbeeld sneller voor de kwaliteitkoffers van Samsonite. Heb je hierover advies nodig? Wij staan voor je klaar!

 

Bestel bij Wennekes

Wil je een van onze lichtgewicht koffers bestellen? Dat kan eenvoudig en snel online bij Wennekes. Je profiteert altijd van de scherpste prijzen en gratis verzending. Dat is nog eens een fijne service, toch? Heb je liever iets anders dan ons brede assortiment lichtgewichtkoffers? Bekijk ons volledige assortiment koffers of harde koffers! Of kom langs in een van onze winkels: