Wennekes Lederwaren Tiel

Als je in het winkelhart van de Betuwe wilt shoppen, dan moet je in Tiel zijn. Tiel staat bekend als een historische plaats en de Waalkade en de oude stadsmuren bieden een schitterend uitzicht op de Waal, de drukst bevaren rivier van Nederland. Wennekes Tiel bestaat al sinds 1926 en is inmiddels een begrip geworden in de stad. Hoewel het allemaal begonnen is als een klein winkeltje in ondermode en hoeden, is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid naar zes vestigingen door heel Nederland.

Wennekes Tiel bevindt zich rechtover het bekende beeld ‘Flipje’ en heeft een ruime collectie op het gebied van koffers, tassen, rugzakken en accessoires voor alle doelgroepen. Heb je een specifiek merk of product op het oog? Of heb je juist behoefte aan advies? Onze Wennekes professionals in Den Haag staan voor je klaar en zijn pas tevreden als je met een glimlach vertrekt!

KOFFER-EN TASSENWINKEL IN TIEL

Ben je op zoek naar een nieuwe koffer voor je business of vakantietrip? Of is het tijd voor een nieuwe laptoptas, reistas of leren tas? Dan ben je bij onze winkel in Tiel aan het juiste adres. Je kunt hier bijna alle dagen van de week terecht voor het vinden van een geschikte koffer of tas. In onze winkel vind je de populairste modellen en merken, zoals van het merk Samsonite of Line.

OOK RUGZAKKEN EN ACCESSOIRES

Bij Wennekes Tiel kun je ook terecht voor het vinden van je ideale portemonnee, paraplu of telefoonhoesje. Benieuwd wat voor andere accessoires wij in onze collectie hebben? We verwelkomen je graag in onze vestiging en geven graag advies bij jouw zoektocht naar je ideale artikel.

Adres Wennekes Lederwaren Tiel

Waterstraat 2
4001 AP Tiel
Telefoon: 0344-613252

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Eerste zondag van de maand 13:00 - 17:00

Op zoek naar een koffers- en tassenwinkel in Tiel? Kom langs bij Wennekes!

Speciale openingsdagen

  • Eerste zondag van de maand (koopzondag) open
  • Tweede Pinksterdag geopend 13:00 tot 17:00!

 

Winkelgrootte

120m2

Parkeergelegenheid

Tegenwoordig kan je helaas niet meer gratis parkeren in het centrum van Tiel. Wel heb je een groot keuze uit (betaalde) parkeerplaatsen in de buurt van het centrum:

  • Betaald (overal max. €2,- per uur):
  • Parkeergarage Westluidense Poort
  • Parkeerplaats de Oude Haven
  • Parkeerplaats Poort van Santwyck

Shopmanager Wennekes Tiel

Marja Rehorst