Wennekes Lederwaren Deventer

Deventer staat bekend als één van de oudste steden van Nederland waar veel te zien, proeven en te beleven is! Er zijn maar weinig steden in Nederland waar zo veel monumenten bewaard zijn gebleven. Zo kun je in deze Hanzestad niet alleen genieten van de historische, pittoreske binnenstad, maar kun je er ook heerlijk winkelen. Veelzijdig, interessant, onverwacht, divers en uitgestrekt zijn een aantal kreten die passen bij het winkelaanbod in Deventer. Breng vlakbij de Broederenkerk een bezoek aan onze vestiging in het centrum van Deventer. Hier staan onze Wennekes specialisten voor je klaar om je te helpen of adviseren bij het kiezen uit een ruime en trendy collectie koffers, tassen, rugzakken en accessoires!

Gratis parkeren in Deventer

De gemeente Deventer heeft extra parkeerplekken gerealiseerd op De Worp. Vanaf 13 mei kan er op de Melksterweide gratis worden geparkeerd. Parkeren langs de laan kost vanaf dat moment 1 euro pr dag. De parkeerautomaat werkt op invoer van het kenteken. Daarmee hoeft het parkeerkaartje niet meer achter de vooruit te worden gelegd. Bezoekers van de binnenstad kunnen snel oversteken met het pontje.

Koffer-en tassenwinkel in Deventer

Ben je op zoek naar een nieuwe koffer voor je business of vakantietrip? Of is het tijd voor een nieuwe laptoptas, reistas of leren tas? Dan ben je bij onze winkel aan het juiste adres. Je kunt hier bijna alle dagen van de week terecht voor het vinden van een geschikte koffer of tas. In onze winkel vind je de populairste modellen en merken, zoals van het merk Samsonite of Line. Heb je een specifiek merk of product op het oog? Of heb je juist behoefte aan advies? Onze Wennekes professionals in Deventer staan voor je klaar en zijn pas tevreden als je met een glimlach vertrekt!

Ook rugzakken en accessoires

Bij Wennekes Deventer kun je ook terecht voor het vinden van je ideale portemonnee, paraplu of telefoonhoesje. Benieuwd wat voor andere accessoires wij in onze collectie hebben? We verwelkomen je graag in onze vestiging en geven graag advies bij jouw zoektocht naar je ideale artikel.

Adres Wennekes Lederwaren Deventer

Broederenstraat 11-13
7411 LA Deventer
Telefoon: 0570-670477

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 20:00
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Eerste zondag van de maand 13:00 - 17:00

Op zoek naar een koffers- en tassenwinkel in Deventer? Kom langs bij Wennekes!

Speciale openingsdagen

  • Tweede Pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00!
  • Eerste zondag van de maand (koopzondag) open
  • Deventer op stelten open
  • Boekenmarkt open
  • Dickensfestijn open

Winkelgrootte

120m2

Parkeergelegenheid

Gratis parkeren

P3, Achter Saxion Navigatie op de Berkelweg.

Indien je het leuk vindt om over de IJssel te varen is het ook mogelijk gratis te parkeren aan de overkant van de IJssel, op de parkeerplaats aan de Twellowseweg (prijs veerpondkaartje €1,50).

Betaald parkeren

Centrumgarage Op de Keizer 1, 7411 TC Deventer

 

Shopmanager Wennekes Deventer

Els Romeijn