Zakelijke tassen Winpard

Zakelijke tassen Winpard

Zoek je een geschikte tas voor je zakenreizen? Kies dan voor de zakelijke tassen van het merk Winpard!

Over de zakelijke tassen van Winpard 

Het merk Winpard draait al een lange tijd mee op het gebied van zakelijke tassen en weet heel goed waar mensen behoefte aan hebben. Hierdoor is het bedrijf, dat werd opgericht in 1988, uitgegroeid tot één van de grote spelers in de business. Ze leggen de lat hoog voor zichzelf; zo worden alleen stoffen van hoogwaardige kwaliteit gebruikt en worden de eindproducten uitvoerig getest voordat ze in de verkoop mogen.

Assortiment Winpard zakelijke tassen

Winpard weet keer op keer perfect in de spelen op de wensen van haar zakelijke klanten. Zaken en reizen gaan natuurlijk vaak hand in hand, vandaar dat Winpard ook de zakelijke reiziger veel te bieden heeft. Zo vind je in ons assortiment de mooiste laptop trolleys - zakelijke tassen op wieltjes, voorzien van een handige verstelbare trekstang. Deze zakelijke tassen kwalificeren zich met hun formaat als handbagage, terwijl ze veel van de voordelen van een grote koffer bieden. Maar je kunt de tas wel dichtbij je houden, want je wil je belangrijke zaken natuurlijk niet aan het ruim van een vliegtuig toevertrouwen.

Winpard zakelijke tassen online bestellen

Biedt Winpard je de kwaliteit en innovatie waar je naar op zoek bent? En zou je graag over je eigen Winpard zakelijke tas beschikken? Bestel dan direct online bij Kofferweb.nl en geniet van de voordelen wij je te bieden hebben. Wist je bijvoorbeeld dat bij ons verzenden en retourneren volledig gratis is? Daarbij hanteren we een laagste prijsgarantie. Daar wil jij toch zeker ook van profiteren?