Zakelijke tassen Rimowa

Zakelijke tassen Rimowa

Met een zakelijke tas van Rimowa kun je absoluut gezien worden!

Over de zakelijke tassen van Rimowa

Het exclusieve tassenmerk Rimowa specialiseert zich al sinds 1898 in het maken koffers en tassen. Al bij hun eerste koffers, die nog van hout waren, lag de nadruk op een zo licht mogelijk product en een zo hoog mogelijke stabiliteit. Sinds het ontstaan van dit merk staat het bekend om zijn vernieuwende en innovatieve producten. Zo bracht Rimowa in 1938 de eerste aluminium koffer op de markt. In 2000 introduceerde Rimowa als eerste innovatieve koffers van polycarbonaat. Polycarbonaat is een materiaal dat eerder al gebruikt werd voor de bouw van vliegtuigen en is schokbestendig en onverslijtbaar.

Het mooie van dit materiaal is dat het ook nog eens erg licht is. Perfect voor de zakelijke reiziger dus! Als je een onverwoestbaar product zoekt dat echt jarenlang meegaat, dan zit je goed met Rimowa. Kenmerkend voor de Rimowa koffers zijn de opvallende parallelle ribbels, karakteristiek voor deze verfijnde producten. Dit merk levert echte high end producten, geliefd bij de internationale jetset.

Assortiment Rimowa zakelijke tassen

In ons Rimowa assortiment vind je diverse laptop koffers en business trolleys, welke in verschillende kleuren leverbaar zijn. Alle Rimowa producten zijn ontworpen en vervaardigd met een oog voor detail. Zo beschikken ze over speciale, slimme sloten en Rimowa heeft een gepatenteerd wielsysteem waardoor ook zwaarbeladen koffers wendbaar en handzaam blijven.

 

Rimowa zakelijke tassen online bestellen

Heb je gekozen voor een elegante, stijlvolle high end zakelijke tas van Rimowa? Bij Kofferweb.nl bestel je simpel en snel, zonder verzendkosten. Daar komt nog bij dat we een laagste prijsgarantie hebben. En om het allemaal nog prettiger te maken, heb je als je vóór 12.00 uur bestelt, de volgende werkdag je bestelling al in huis.