Het mooie van dit materiaal is dat het ook nog eens erg licht is. Perfect voor de zakelijke reiziger dus! Als je een onverwoestbaar product zoekt dat echt jarenlang meegaat, dan zit je goed met Rimowa. Kenmerkend voor de Rimowa koffers zijn de opvallende parallelle ribbels, karakteristiek voor deze verfijnde producten. Dit merk levert echte high end producten, geliefd bij de internationale jetset.

Assortiment Rimowa zakelijke tassen

In ons Rimowa assortiment vind je diverse laptop koffers en business trolleys, welke in verschillende kleuren leverbaar zijn. Alle Rimowa producten zijn ontworpen en vervaardigd met een oog voor detail. Zo beschikken ze over speciale, slimme sloten en Rimowa heeft een gepatenteerd wielsysteem waardoor ook zwaarbeladen koffers wendbaar en handzaam blijven.

 

Rimowa zakelijke tassen online bestellen

Heb je gekozen voor een elegante, stijlvolle high end zakelijke tas van Rimowa? Bij Wennekes.nl bestel je simpel en snel, zonder verzendkosten. Daar komt nog bij dat we een laagste prijsgarantie hebben. En om het allemaal nog prettiger te maken, heb je als je vóór 12.00 uur bestelt, de volgende werkdag je bestelling al in huis.