Zakelijke tassen Piquadro

Zakelijke tassen Piquadro

Schitterende ontwerpen, originele kleurstellingen en een authentieke Italiaanse elegantie. Dat zijn de zakelijke tassen van Piquadro!

Over de zakelijke tassen van Piquadro

Het Italiaanse Piquadro specialiseert zich in innovatieve zakelijke tassen en accessoires die zich onderscheiden door het gebruik van het allerbeste Italiaanse leer, dat zorgt voor een optimale bescherming van je eigendommen. Ook op het gebied van zakelijke tassen biedt dit merk volop keuze. Piquadro streeft bij elke collectie naar een herkenbaar design met contrasterende kleuren en een functionele indeling. 

Assortiment Piquadro zakelijke tassen

Wij hebben in ons assortiment een uitgebreid aanbod aan zakelijke tassen van Piquadro, welke in verschillende stijlvolle kleuren verkrijgbaar zijn. We hebben prachtige leren koffers en zakelijke handtassen in diverse modellen afmetingen, zowel voor dames als voor heren. Zo is er voor iedereen een geschikte zakelijke tas te vinden!

Piquadro zakelijke tassen online bestellen

Heb je al een keuze kunnen maken uit ons assortiment zakelijke tassen van Piquadro? Bestel dan meteen je favoriet op Kofferweb.nl en profiteer van aantrekkelijke prijzen en een uitstekende service! Je bestelling wordt gratis verzonden, en als je vandaag voor 12:00 je bestelling plaatst heb je je nieuwe Piquadro tas morgen al in huis. Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit. Wel zo makkelijk!