Zakelijke tassen Cowboysbag

Zakelijke tassen Cowboysbag

Met de echte stoere lederlook van de zakelijke tassen van Cowboysbag kom je overal goed voor de dag!

Over de zakelijke tassen van Cowboysbag

Wie kent de hippe tassen van Cowboysbag nu niet? Het begon in 1980 met het merk Cowboysbelt, gericht op het vervaardigen van lederen riemen. Hierop volgden meer accessoires en zo ook de tassen, onder de naam Cowboysbag. De tassen kenmerken zich door zichtbare hoge kwaliteit leer en een vintage look. Hun motto is crafted to travel en Cowboysbag heeft dan ook een fraaie collectie met zakelijke tassen.

Assortiment Cowboysbag zakelijke tassen

De zakelijke tassen van Cowboysbag zijn praktisch, stijlvol en lekker casual. De tassen zijn zo gemaakt dat er voldoende ruimte is voor A4 schrijfblokken en mappen, met handige zijvakjes voor kleine spulletjes. Ook je laptop kun je veelal eenvoudig kwijt in deze handige tassen. Het stijlvolle leer is een echte eyecatcher en door de nette afwerking stralen deze zakelijke tassen volop klasse uit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en kleuren, dus er is voor ieder wat wils te vinden! Wil je het helemaal compleet maken, kijk dan ook eens bij onze collectie Cowboysbag portemonnees voor een bijpassend exemplaar!

Cowboysbag zakelijke tassen online bestellen

De zakelijke tassen van Cowboysbag zijn zeer gemakkelijk te bestellen op Kofferweb.nl. Bestel je jouw favoriet voor 12.00 uur, dan heb je hem de volgende dag al in huis! Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijzen en daarbij is de verzending helemaal gratis. Ideaal toch?