Zakelijke tassen American Tourister

Zakelijke tassen American Tourister

Hip, jong, kleurrijk, en nog hartstikke betaalbaar ook. Dat zijn de zakelijke tassen van American Tourister!

Over de zakelijke tassen van American Tourister

American Tourister bestaat al sinds 1933 en mag zich tot één van de allergrootste bagagemerken ter wereld rekenen. Doel was bij de oprichting om een koffer te ontwerpen voor het luttele bedrag van één dollar. Nog steeds is de scherpe prijs-kwaliteitverhouding één van de belangrijkste fundamenten van dit hippe merk.

Assortiment American Tourister zakelijke tassen

In ons assortiment vind je verschillende zakelijke tassen van American Tourister, welke in verschillende kleuren leverbaar zijn. De trolleys van dit merk zijn erg stabiel en handig. Ze zijn veelal gemaakt van polycarbonaat, een sterk soort kunststof dat ook voor vliegtuigen wordt gebruikt. Hierdoor zijn de producten van American Tourister stevig en sterk en toch verrassend licht. Dit maakt ze erg praktisch voor de zakelijke reiziger. Ook is bij de afmetingen rekening gehouden met de eisen van verschillende luchtvaartmaatschappijen.

American Tourister zakelijke tassen online bestellen

Bij Kofferweb.nl bestel je in een paar simpele stappen een prachtige zakentas van American Tourister. Als je nu vóór 12.00 uur bestelt, heb je morgen al je bestelling in huis. Verder kennen wij een laagste prijsgarantie. Hadden we al gezegd dat verzenden en eventueel retourneren compleet zonder kosten is? Wacht niet langer en bestel snel bij Kofferweb.nl!