Zakelijke tassen Alessia

Zakelijke tassen Alessia

Alessia richt zich op de productie van eigentijdse producten van hoge kwaliteit, voor een uiterst betaalbare prijs. Ook voor zakelijke tassen zit je goed met dit merk!

Over de zakelijke tassen van Alessia

Het Italiaanse merk Alessia staat bekend om haar schitterende lederen tassen en portemonnees. Alessia past hun producten continu aan naar de wensen van haar klanten en weet ook met haar zakelijke tassen haarfijn in te spelen op de laatste modetrends. Kenmerkend voor de tassen van Alessia is dat ze allen zijn gemaakt van fraai afgewerkt, soepel leer en voorzien zijn van een stijlvolle vormgeving. 

Assortiment Alessia zakelijke tassen

Bij Kofferweb.nl vind je een uitgebreid assortiment aan zakelijke tassen van Alessia. Je hebt de keuze uit prachtige leren werktassen in verschillende modellen en kleuren, welke stuk voor stuk zijn voorzien van een solide handgreep, een verstelbare en afneembare schouderriem en een ruim hoofdcompartiment met diverse kleinere vakken om je persoonlijke eigendommen in op te bergen. 

Alessia zakelijke tassen online bestellen

Heb je gekozen voor een zakelijke tas van Alessia? Bestel deze dan direct online bij Kofferweb.nl! Onze laagste prijsgarantie zorgt dat je altijd de laagste prijs betaalt voor je Alessia zakelijke tas, én je profiteert van een gratis verzending. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!