De Wallabag voor elke gelegenheid

In 2018 werd Lotte moeder van haar zoontje Joe en ze kwam erachter dat ze altijd met heel veel dingen aan het zeulen was. Ze had altijd ruimte te kort in haar tassen en veel was vaak onhandig ingedeeld. Ze raakte uitgekeken op de normale luiertassen en ze wilde een tas die niet alleen kon inzetten als luiertas, maar ook tijdens een dagje shoppen of boodschappen doen. En, die dan ook nog eens leuk een toevoeging is aan je outfit. Toch wilde ze ook niet tornen aan functionaliteit. Als ondernemende vrouw heb je nu eenmaal veel gemak nodig in je leven. En voila, daar werd de eerste (jawel, leopard) Wallabag geboren. De Wallabag is dus niet alleen voor de mommy’s onder ons, het is de ideale tas voor iedereen die van gemak houdt en er toch gezellig bij wilt lopen. Dit is de tas die je meeneemt naar de stad op zaterdag of die je vergezelt naar de supermarkt of gym! Do we need to say more?


Wallabag bij Wennekes

Bij Wennekes kijken we altijd zorgvuldig naar merken die bij ons passen, die echt in het verlengde liggen van onze missie en visie en een toevoeging zijn aan ons assortiment. Wallabag is zo een merk wat we met trots in onze winkels en online presenteren. Niet alleen zijn de tassen, luiertassen en accessoires ontzettend mooi, praktisch en fashionable, het verhaal van het merk klopt gewoon bij ons. De familiaire touch, het enthousiasme en de bevlogenheid. We zijn blij met dit merk in onze collectie. Kom je een kijkje nemen in het assortiment wat wij in onze winkels presenteren van dit prachtige merk? Wij zouden het geweldig vinden als je voor advies naar een van onze winkels komt. Wij helpen je graag bij het vinden de ideale tas die jouw karakter en outfit onderstreept, en waar jij je helemaal comfortabel mee voelt zonder dat je concessies hoeft te doen in stijl!


Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!