Het geweldige merk Chabo is officieel opgericht in 2010 nadat de eigenaresse werd geinspireerd door haar moeder. Haar moeder bracht haar het idee bij dat ze moest doen waar ze van houdt in het leven. Dreams? Just do it! En zo ontstond het geweldige merk Chabo, waar de naam zeer toepasselijk voor is; de naam betekent namelijk ‘vriend’. En dat is precies waar dit tassenmerk voor staat. Vind jij jouw vriend in de Chabo Bags collectie?

Duurzame visie van Chabo Bags

In de eerste plaats is Chabo modieus, maar toch basic. Dit is precies waarom Wennekes heeft besloten om dit merk toe te voegen aan onze collectie; deze balans tussen modieus en toch basic vinden wij ook de perfecte combinatie! Naast het oog voor fashion, maakt dit merk ook ruimte voor duurzaamheid, zowel in het product als in de relatie die zij aangaan met partners. Leveranciers worden zorgvuldig uitgezocht en er wordt gekeken of ze oog en respect hebben voor het milieu, leef- en werkomstandigheden. Dit zijn nog eens een mooie missie en visie. Goed voor ons, goed voor de wereld.

Chabo Bags bij Wennekes

In onze winkels tref je een groot assortiment van Chabo Bags aan. Verschillende kleuren, modellen en leersoorten. Zo is er voor iedereen wel een ‘maatje’ binnen deze collectie te vinden. Kom je er niet uit? Kom dan gezellig voor advies naar een van onze winkels. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw passende tas, zodat deze jouw persoonlijkheid aanvult en je er helemaal comfortabel mee voelt. Kom je naar een van onze fysieke winkels toe?

Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!