Het familiebedrijf, Berba, houdt graag vast aan hun tradities. Een daarvan is het combineren van kleuren en materialen waardoor alle producten de bekende ‘berba-look’ krijgen. Een tweede kenmerk van deze maakwijze is dat alle producten worden afgewerkt met paspels. Ieder product wordt afgewerkt met speciale biesjes die de randen beschermen tegen doorslijten. Dat maakt dat de producten van Berba een lange levensduur hebben en erg duurzaam zijn. Het derde kenmerk is dat Berba de binnenkant net zo belangrijk vindt als de buitenkant. Functionaliteit is iets wat in alle ontwerpen een belangrijke rol speelt. Alle tassen worden ontworpen zonder de gebruiker uit het oog te verliezen, omdat je in je tas nu eenmaal je meest belangrijke spullen vervoert. De combinatie van deze kenmerken maakt dat de tassen van Berba luxueus aanvoelen en dat je al snel gehecht raakt aan je gekozen product. Kijk snel of jouw favoriet in de Berba collectie te vinden is! 

 

Familiebedrijf Berba

Het was 1975, in een garage onder een woonhuis in een klein dorpje in Zuid Limburg. Er was niet veel meer voorhanden dan een stikmachine en wat stukken leer. Belangrijk was echter kundigheid en de wil om om iets unieks neer te zetten. De eerste Berba producten waren portemonnees uit buitengewoon zacht kalfsleer. Bij gebrek aan voering werden de binnenkanten ook met leer uitgerust. De randen werden afgewerkt met “paspels”, een soort biezen die zorgen voor slijtvastheid. Deze technieken werden uniek voor het merk Berba. Tot op de dag van vandaag zijn deze eigenschappen in een groot deel van collectie terug te vinden. De naam is wel op een hele leuke manier tot stand gekomen; de eerste 3 letters van de beide voornamen van de zoons van de oprichten (Berry en Bas) vormen de merknaam Berba.

Berba kopen bij Wennekes

De keuze voor een merk wat we binnen Wennekes voeren valt niet zomaar, hier gaat echt een tijdje aan vooraf om te besluiten wie er bij ons past en wie niet. Door de kenmerken die dit merk uniek maken hebben we gekozen voor dit merk, we zijn een perfecte match. De duurzaamheid, het oog voor detail, de kwaliteit van het leer en het luxueuze gevoel past precies wat wij belangrijk vinden bij Wennekes. Tevens maakt de rijke geschiedenis en de jarenlange ervaring van het merk Berba dat de tassen kwalitatief hoogwaardig zijn en daarom verdienen de producten een mooie plek in ons assortiment. Wij zijn trotse dealer van dit merk.

Berba bij Wennekes

Kom je een kijkje nemen in het assortiment wat wij in onze winkels presenteren van dit prachtige merk? Wij zouden het geweldig vinden als je voor advies naar een van onze winkels komt. Wij helpen je graag bij het vinden de ideale tas die jouw karakter onderstreept, en waar jij je helemaal comfortabel mee voelt.

Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!