Wennekes Lederwaren Wageningen

Waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Rijn aan elkaar grenzen vind je de studentenstad Wageningen. Het is een van de perfecte steden waar je gezellig een drankje kunt doen op de drukke terrassen en geweldig kunt winkelen. Breng een bezoek aan onze Wennekes vestiging die in het hart van het Wageningse centrum ligt. Je vindt hier een ruime en trendy collectie op het gebied van koffers, tassen, rugzakken en accessoires voor alle doelgroepen. Heb je een specifiek merk of product op het oog? Of heb je juist behoefte aan advies? Onze Wennekes professionals in Wageningen staan voor je klaar en zijn pas tevreden als je met een glimlach vertrekt!

Koffer-en tassenwinkel in Wageningen

Wennekes Wageningen is aan het begin van de stad niet te missen en vind je tegenover de Subway en naast de Bakker Bart aan de Hoogstraat. Je kunt hier alle dagen van de week terecht voor het vinden van een geschikte koffer of tas. Of het nu gaat om een handbagage trolley, kinderkoffer, een reistas of een laptoptas. In onze winkel vind je de populairste modellen en merken, zoals van het merk Samsonite of Line.

Ook rugzakken en accessoires

Naast koffers en tassen ben je bij ons ook aan het goede adres voor het vinden van een stevige en stijlvolle backpack. Zo hebben wij onder andere een groot aanbod aan bekende rugtas merken zoals Dakine, Herschel, Fjällraven en Eastpak. Bij Wennekes Wageningen heb je ook een ruime keuze aan diverse accessoires, zoals portemonnees, paraplu’s en telefoonhoesjes, voor ieder wat wils! We verwelkomen je graag in onze vestiging en geven graag advies bij jouw zoektocht naar je ideale artikel.

Adres Wennekes Lederwaren Wageningen

Hoogstraat 78
6701 BX Wageningen
Telefoon: 0317-413591

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
10:00 - 17:30
Woensdag
10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Eerste zondag van de maand 13:00 - 17:00

Speciale openingsdagen

Eerste zondag van de maand (koopzondag)

Winkelgrootte

80m2

Parkeergelegenheid

Op ongeveer 25 meter van de winkel is er een gratis parkeeroptie bij de Gevangentoren. Verder zijn er dichtbij de winkel voldoende betaalde parkeergelegenheden.

Shopmanager Wennekes Wageningen

Martha Titaley