Wennekes Lederwaren Tilburg

Wegens verbouwing van winkelcentrum Emmapassage is onze winkel in Tilburg tijdelijk gesloten.

Als je denkt aan Schrobbèler, Willem II en de kermis, dan denk je aan Tilburg. In het hart van Noord-Brabant vind je niet alleen echte ‘Kruikenzeikers’ (Tilburgse inwoners), maar ook veel studenten, een waslijst aan cultureel erfgoed en een uiterst gezellig centrum. Breng een bezoek aan onze winkel in de Emmapassage voor een succesvolle shopdag in het winkelcentrum van Tilburg! Dit overdekte winkelcentrum verbindt het Stadhuisplein met het Piusplein en is een plek waar je uitgebreid kan winkelen onder het genot van sfeervolle levende muziek of het shoppen kan afwisselen met het bekijken van een expositie. Onze Wennekes specialisten staan voor je klaar om je te helpen of adviseren bij het kiezen uit een ruime en trendy collectie koffers, tassen, rugzakken en accessoires!

Koffer- en tassenwinkel in Tilburg

Ben je op zoek naar een tas om je outfit af te maken, een praktische schooltas of een goede stevige koffer voor je vakantie? Kom dan naar onze winkel in Tilburg waar je kunt kiezen uit een groot assortiment aan tassen, koffers. Bij Wennekes Tilburg vind je de populairste modellen, merken en kleuren zoals Burkely, Samsonite, Fjällräven, Castelijn & Beerens. Heb je een specifiek merk of product op het oog? Of heb je juist behoefte aan advies? Onze Wennekes professionals in Tilburg staan voor je klaar en zijn pas tevreden als je met een glimlach vertrekt!

Ook accessoires bij Wennekes

Naast ons aanbod in koffers en rugtassen kun je ook bij ons terecht voor mooie en praktische accessoires. Zo hebben wij onder andere handige bagage organizers, fashionable heuptassen, paraplu’s en stijlvolle cardprotectors in de collectie. Benieuwd naar wat voor andere accessoires je bij ons kunt shoppen? We verwelkomen je graag in onze vestiging in Tilburg en geven graag advies bij jouw zoektocht naar je ideale artikel.

Adres Wennekes Lederwaren Tilburg

Emmapassage 21
5038 XA Tilburg
Telefoon: 013-544 4641

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Parkeergelegenheid

Parkeergarage Emmapassage

  • €2,00 per uur met minimum van €0,50.
  • Hele dag parkeren kost €16,00.

Openingstijden Parkeergarage

  • Ma t/m Za: 07:00 uur - 04:30 uur
  • Zon- en feestdagen: 10:30 uur - 04:30 uur

Gedurende winkeltijden zal de looproute vanaf de parkeergarage naar de binnenstad via de Pop-up store van Gianotten Musaers zijn. De uitgang naar het Piusplein loopt via de uitgang Paleisring. Deze uitgang is ook de in- en uitgang van de parkeergarage buiten winkeltijden