Wennekes Lederwaren Den Haag

Breng in de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee een bezoek aan het Binnenhof, de Grote Markt, China Town én onze Wennekes vestiging die in de buurt gelegen is van de Haagse Bluf. Bij ons vind je een ruime en trendy collectie op het gebied van koffers, tassen, rugzakken en accessoires voor alle doelgroepen. Heb je een specifiek merk of product op het oog? Of heb je juist behoefte aan advies? Onze Wennekes professionals in Den Haag staan voor je klaar en zijn pas tevreden als je met een glimlach vertrekt!

Koffer-en tassenwinkel in Den Haag

Onze vestiging aan de Vlamingstraat is 7 dagen per week geopend en heeft een groot assortiment aan koffers. Wennekes Den Haag heeft voor iedereen een geschikte koffer, of het nu gaat om een handbagage trolley, kinderkoffer, soft- of hardcase koffer. In onze winkel vind je de populairste modellen en merken, zoals koffers van het merk Samsonite.

Op zoek naar een tassenwinkel in het centrum van Den Haag? In onze winkel vind je een groot aanbod aan tassen, voor ieder wat wils! Zo hebben wij niet alleen diverse leren tassen, maar bijvoorbeeld ook reistassen, zakelijke tassen en laptoptassen in verschillende maten, kleuren en merken van onder andere Castelijn & Beerens en Cowboysbag.

Ook rugzakken en accessoires

Behalve koffers en tassen kun je uiteraard ook bij Wennekes terecht als je een rugzak wilt kopen in Den Haag. In onze winkel vind je schooltassen in verschillende maten en kleuren van de laatste trends. Wil je dus een nieuwe rugzak van bijvoorbeeld Dakine, Herschel, Fjällraven of Eastpak? Dan ben je bij Wennekes aan het juiste adres!

Naast koffers, rugzakken en tassen bieden wij je ook diverse praktische accessoires aan in onze Haagse vestiging. Voor een nieuwe mooie portemonnee, stevige paraplu die je beschermt tegen weer en wind en diverse leuke telefoonhoesjes, hoef je dus niet ver te zoeken in Den Haag. Breng snel een bezoek aan Wennekes om een artikel te vinden die bij jouw stijl past.

Adres Wennekes Lederwaren Den Haag

Vlamingstraat 7
2511 AZ Den Haag
Telefoon: 070-3649367

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 – 18:00

Op zoek naar een koffers- en tassenwinkel in Den Haag? Kom langs bij Wennekes!

Speciale openingsdagen

  • Tweede Pinksterdag geopend 12:00 tot 17:00!
  • Donderdag koopavond open
  • Tweede Paasdag open
  • Koningsdag open
  • Hemelvaart open

Winkelgrootte

160m2

Parkeergelegenheid

Er zijn geen gratis parkeergelegenheden in het centrum van Den Haag. Wel zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met betaald parkeren heb je de keuze uit 10 parkeergarages in de buurt.