Tassen Zebra Trends

Tassen Zebra Trends

Zoek je een tas waarmee je direct de aandacht trekt? Bekijk dan onze collectie tassen van het merk Zebra Trends!

Over de tassen van Zebra Trends

Het Hollandse merk Zebra Trends ontwerpt en produceert al jaren de meest trendy tassen en accessoires. Zebra Trends tassen worden gekenmerkt door het gebruik van vrolijke kleuren en eigentijdse prints, die ervoor zorgen dat elke tas eruit ziet als een waar kunstwerkje! De tassen zijn overigens niet alleen bij jongens en meisjes, maar ook bij hun moeders heel populair. Een Zebra Trend tas is ideaal voor school maar eigenlijk hebben we hem het liefst altijd bij ons!

 

Assortiment Zebra Trends tassen

In onze online shop vind je een vrolijk aanbod Zebra Trends tassen, met o.a. rugtassen, handtassen, schoudertassen, flaptasjes en shoppers. Alle tassen zijn voorzien van opvallende, kleurrijke prints die ongetwijfeld veel bekijks zullen trekken. Zo hebben we bijvoorbeeld tassen met tijgers, dino’s, uilen, hartjes, haaien, paarden, bloemetjes, luipaardprintjes en nog veel meer. Onze Zebra Trends tassen bieden volop opbergruimte en zijn veelal ook voorzien van een apart vakje om veilig je mobiele telefoon in op te bergen. Zebra Trends brengt overigens geregeld nieuwe collecties uit die vrijwel direct in het Kofferweb assortiment worden opgenomen, dus zorg dat je ons aanbod goed in de gaten houdt! 

Zebra Trends tassen online bestellen

Word jij ook helemaal vrolijk van onze collectie Zebra Trends tassen? Bestel dan vandaag nog voor 12:00 je nieuwe Zebra Trends tas op Kofferweb.nl, dan zorgen wij ervoor dat je hem de volgende werkdag al in huis hebt! Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijs én een gratis bezorging. Bij Kofferweb.nl ben je dus gegarandeerd goedkoper uit!