Tassen Myomy Do Goods

Tassen Myomy Do Goods

Stijlvolle tassen die op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier worden gemaakt, bestaan die? Jazeker! Neem maar eens een kijkje in onze collectie tassen van Myomy Do Goods!

Over de tassen van Myomy Do Goods 

Myomy Do Goods is een tassenmerk van Nederlandse bodem, en niet zomaar één! Elk product is helemaal uniek en wordt vervaardigd vanuit een duurzame gedachte; sinds 2007 produceert het merk uitsluitend tassen van eerlijk verkregen leer, afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Daarbij worden er tijdens het looien van het leer zo min mogelijk schadelijke chemicaliën gebruikt.

Elke tas wordt vervaardigd door lokale ambachtsmannen, die dankzij Myomy Do Goods een goed bestaan kunnen opbouwen en hun gezinnen kunnen voorzien van een goede gezondheidszorg en educatie.Geen wonder dat Myomy Do Goods wordt beschouwd als één van de meest bewuste Europese modemerken!

Assortiment Myomy Do Goods tassen

Myomy Do Goods tassen, die ontworpen worden door zorgvuldig geselecteerde Nederlandse designers, hebben een tijdloze uitstraling. Zoals gezegd worden alle tassen vervaardigd uit leer, en je hebt de keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren. Neem een kijkje in ons assortiment om te kijken of er iets leuks voor je tussen zit! 

Myomy Do Goods tassen online bestellen

Wil jij ook zo’n iconische Dutch Design tas in je bezit hebben én bijdragen aan een betere toekomst? Bestel dan vandaag voor 12:00 nog één van de Myomy Do Goods tassen in de online shop van Kofferweb.nl, en je hebt hem morgen al in huis! Daarbij profiteer je bij ons altijd van aantrekkelijke prijzen én een gratis verzending van je bestelling. Wat wil je nog meer?