Tassen My Lady

Tassen My Lady

Zoek je een mooie leren tas van een goede kwaliteit? Bekijk dan het aanbod van het Nederlandse tassenmerk My Lady!

Over de tassen van My Lady

Het Nederlandse My Lady begon als leerlooierij. In 1955 werd het roer volledig omgegooid, en introduceerde het familiebedrijf haar eerste tassenlijn onder de merknaam My Lady. Sindsdien behoren het ontwerpen en produceren van leren tassen tot de belangrijkste activiteiten van het bedrijf. Onder het motto “More than leather” worden in het eigen atelier de mooiste leren damestassen gemaakt.

Daarbij worden de internationale modetrends nauwlettend in de gaten gehouden, en door de ontwerpers aangepast naar de wensen en behoeften van de Nederlandse vrouw. Maar er wordt bij My Lady ook veel aandacht besteed aan het selecteren van de juiste leersoorten voor elk product. De souplesse, structuur en duurzaamheid van het leer voeren daarbij de boventoon.

Assortiment My Lady tassen

In onze collectie My Lady tassen vind je diverse handtassen, schoudertassen en clutches, stuk voor stuk gemaakt van het beste leer. Alle tassen worden gekenmerkt door een praktische indeling met veel vakken, een leuke binnenvoering en comfortabele schouderbanden van zachte materialen. Er worden geregeld nieuwe collecties gelanceerd, dus hou ons aanbod goed in de gaten!

 

My Lady tassen online bestellen

Laat je overtuigen door de geweldige kwaliteit van onze My Lady tassen en bestel vandaag nog zo’n schitterend exemplaar in de online shop van Kofferweb.nl! Je profiteert bij ons van aantrekkelijke prijzen, een snelle levering én een gratis verzending van je bestelling. En mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je binnen 7 dagen kosteloos retourneren. Als dat geen service is!