Daarbij worden de internationale modetrends nauwlettend in de gaten gehouden, en door de ontwerpers aangepast naar de wensen en behoeften van de Nederlandse vrouw. Maar er wordt bij My Lady ook veel aandacht besteed aan het selecteren van de juiste leersoorten voor elk product. De souplesse, structuur en duurzaamheid van het leer voeren daarbij de boventoon.

Assortiment My Lady tassen

In onze collectie My Lady tassen vind je diverse handtassen, schoudertassen en clutches, stuk voor stuk gemaakt van het beste leer. Alle tassen worden gekenmerkt door een praktische indeling met veel vakken, een leuke binnenvoering en comfortabele schouderbanden van zachte materialen. Er worden geregeld nieuwe collecties gelanceerd, dus hou ons aanbod goed in de gaten!

 

My Lady tassen online bestellen

Laat je overtuigen door de geweldige kwaliteit van onze My Lady tassen en bestel vandaag nog zo’n schitterend exemplaar in de online shop van Wennekes.nl! Je profiteert bij ons van aantrekkelijke prijzen, een snelle levering én een gratis verzending van je bestelling. En mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je binnen 7 dagen kosteloos retourneren. Als dat geen service is!