Het merk Hexagona hebben wij niet voor niets opgenomen in ons assortiment, hun verhaal en doelstellingen raakt ons. Het huis Hexagona is vooral een verhaal over het leven, van mannen en vrouwen en vooral van familie. Net als bij ons familiebedrijf Wennekes. Het merk staat voor culturele diversiteit en respect, doorgegeven van generatie op generatie. Als essentie. Hexagona streeft altijd naar goed doen en daarna nog beter doen. Dat is hun eerste belofte en dit speelt als een rode draad door al hun collecties. Het merk is constant op zoek naar de meest succesvolle en innovatieve materialen, leveranciers en knowhow om de beste creaties te maken die jou als een echt maatje zullen vergezellen. En niet alleen design en functionaliteit leiden de keuzes van Hexagona, volgens hun mening doen ze dan tekort. De toewijding om het goed te doen betekent ook respect voor de planeet om ons heen. Wetende dat niets perfect is en dat alles beter moet, komen ze op voor het milieu. Dit is een charmante, belangrijkse visie en raakt ons recht in het hart. Een merk met een verhaal! Zit jouw favo tas erbij? 

Ontworpen in Parijs

Alle producten zijn ontworpen in Parijs met een constante zoektocht naar elegantie en bruikbaarheid. De stylisten van het merk verzorgen de ontwerpen en onze workshops in Azië ondersteunen ons bij de ontwikkeling van de collecties. Hier komen de schetsen van onze Parijse studio tot leven en krijgen ze vorm. En dankzij een permanente dialoog tussen deze twee plaatsen is de Hexagona-tas geboren. Met een overgrote meerderheid van de stappen die nog steeds met de hand uitgevoerd! Het merk kiest zijn materialen met de grootste zorg en heeft de voorkeur voor het gebruik van edele materialen, zoals volnerfleer en de materialen van morgen.

Hexagona tassen bij Wennekes

Wij zijn trots om samen te werken met een merk met deze missie en visie. Kwaliteit, edele materialen en oog voor het milieu en duurzaamheid. In onze winkels tref je een groot assortiment van Hexagona aan. In verschillende kleuren en modellen zodat je altijd een duurzame tas vindt met een lange levensduur van jouw smaak. Kom je er niet uit? Dan zouden we het geweldig vinden als je voor advies naar een van onze winkels. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw passende tas, zodat deze jouw persoonlijkheid aanvult en je er helemaal comfortabel mee voelt. Kom je naar een van onze fysieke winkels toe?

Online bestellen

Iets moois op het oog, maar geen tijd om even naar de winkel te komen? Ook geen enkel probleem, bestel het artikel van jouw keuze nog online en deze gaat (meestal) dezelfde dag nog de deur uit! In elk geval wordt de tas of portemonnee binnen 3 dagen bij jou thuisbezorgd. En dat tegen de scherpste prijs!