Tassen Florence Bags

Tassen Florence Bags

Zoek je een mooie tas van kwaliteitsleer, bijvoorbeeld voor een avondje stappen of voor dagelijks gebruik? Neem dan een kijkje in onze collectie Florence Bags tassen! 

Over de tassen van Florence Bags

Het merk Florence Bags maakt onder het motto “Made in Italy” de meest prachtige tassen. Alle tassen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer (uiteraard uit Italië!), en er is werkelijk aan alle details gedacht. Het zijn ook de details waar de tassen van Florence Bags aan te herkennen zijn. Behalve aan kwaliteit besteedt dit merk ook volop aandacht aan design en gebruiksvriendelijkheid.

 

Assortiment Florence Bags tassen

In onze collectie Florence Bags tassen vind je de meest elegante handtassen, zoals bijvoorbeeld mooie damestassen van struisvogelleer. Deze unieke tassen zijn niet alleen als handtas, maar ook als rugtas te dragen. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat onze Florence Bags handtassen met vrijwel elke outfit gecombineerd kunnen worden. Heb jij al een mooi exemplaar uitgezocht?

Florence Bags tassen online bestellen

Heb je je laten verleiden door de Italiaanse charme van Florence Bags? Plaats dan vandaag nog je bestelling in de online shop van Kofferweb.nl. Je profiteert bij ons niet alleen van een laagste prijsgarantie, maar ook van een gratis verzending. En om het allemaal nog prettiger te maken, heb je als je vóór 12:00 uur je bestelling plaatst, de volgende werkdag je nieuwe Florence Bags tas al in huis. En mocht je achteraf toch niet tevreden zijn met je bestelling, dan kun je deze binnen 7 dagen kosteloos retourneren. Je ziet, aan een goede service ontbreekt het niet bij Kofferweb.nl!