Het merk werkt dan ook uitsluitend met premium leer, dat met de grootste zorg wordt behandeld en afgewerkt. Dit met als doel dat elke tas een leven lang mee kan, en in de loop van de tijd alleen maar mooier wordt. 

Assortiment Cowboysbag tassen

In onze collectie Cowboysbag tassen vind je de mooiste exemplaren, met o.a. schoudertassen, handtasjes en shoppers, stuk voor stuk gemaakt van het mooiste leer. En als je dacht dat je met leer weinig keus hebt in kleur, dan heb je het mis: naast tassen in klassieke kleuren zoals zwart, bruin en cognac heeft Cowboysbag ook prachtige lichtblauwe, witte, grijze en groene tassen. Wil je je nieuwe Cowboysbag tas combineren met een bijpassende portemonnee, kijk dan bij onze Cowboysbag accessoires en bestel hem meteen mee!

Cowboysbag tassen online bestellen

Alle Cowboysbag tassen zijn heel gemakkelijk te bestellen op Wennekes.nl. Bestel jouw favoriete Cowboysbag tas vandaag voor 12:00 uur, dan zorgen wij dat je hem de volgende dag al in huis hebt. Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijzen en de mooiste aanbiedingen. En daar doen we nog een schepje bovenop door je bestelling helemaal kosteloos te verzenden. Wat wil je nog meer?