Tassen Berba

Tassen Berba

Zoek je een tas waar je altijd mee voor de dag kunt komen? Bekijk dan onze collectie Berba tassen!

Over de tassen van Berba

De eerste tassen van Berba werden in 1974 door Ruud Kuckelkorn op de markt gebracht. De naam ‘Berba’ is een samenvoeging van de namen van zijn twee kinderen, Berry en Bas. De tassen van het Zuid-Limburgse merk raakten al snel bekend door hun eigenzinnige design en uitstekende kwaliteit. Inmiddels heeft de tweede generatie, de broers Berry en Tim Kuckelkorn, het familiebedrijf overgenomen. Zij combineren oude tradities met de nieuwste innovaties op het gebied van fashion en leer.

Alle monsters worden nog altijd geheel handmatig vervaardigd, wat wel laat zien dat Berba veel waarde hecht aan traditioneel vakmanschap. Berba tassen worden altijd ontworpen vanuit een functioneel en duurzaam oogpunt.

Assortiment Berba tassen

In onze online shop tref je een mooie collectie met Berba tassen aan, zoals bijvoorbeeld mooie leren laptoptassen. Onze Berba tassen worden gekenmerkt door een eigenwijze uitstraling en het gebruik van zacht, soepel leer. De tassen zijn stuk voor stuk duurzaam afgewerkt en voorzien van opvallende details. Neem op je gemak een kijkje in het assortiment! Wist je trouwens dat we ook bijpassende Berba accessoires hebben? Die zijn prachtig te combineren met zo’n mooie Berba tas!

Berba tassen online bestellen

Heb je jouw ideale tas gevonden in onze Berba collectie? Bestel dan direct! Als je voor 12:00 uur je bestelling plaatst, kun je je nieuwe Berba tas de volgende dag al thuis verwachten. Omdat wij een grote waarde hechten aan service voor onze klanten, hanteren we een laagste prijsgarantie én is verzenden en eventueel retourneren gratis. Wacht dus niet langer en bestel je nieuwe Berba tas op Kofferweb.nl!