Suri Frey

Suri Frey

Het tassenmerk SURI FREY staat voor een artieste en designer met internationale roots. Haar kunstwerken van tassen signeert zij altijd met een simpele Y wat het symbool is voor haar collecties. Het motto van het merk is: de wereld behoort tot diegene die vrij (frey) denken en leven. In de hele tassencollectie is de focus op kwaliteitsmaterialen, vakmanschap en individualiteit terug te vinden. De tassen zijn naast het logo ook herkenbaar aan het unieke kleurrijke interieur, wat van jouw tas over de jaren een echt collectors item zal maken. THINK FREYLY AND ENJOY!

Van dit merk kun je altijd rekenen op de allerbeste kwaliteit kunsstof of leer. Met beiden materialen is het merk bekend en worden de beste stukken uitgezocht. De tassen zijn functioneel, stoer en allemaal met oog voor detail ontworpen. Bekijk snel onze collectie online of kom langs in een van onze winkels.

Wil jij ook graag zo een geweldige tas van SURI FREY aan jouw collectie toevoegen? En vind je deze arm candy absoluut onmisbaar? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Mocht je de tas nog even willen voelen en in het echt willen bekijken? Geen enkel probleem, kijk bij onze winkels voor onze locaties en openingstijden. Wij adviseren u altijd graag. Mocht je nog vragen hebben, wij adviseren je graag! Neem geheel eenvoudig contact op met onze klantenservice via whatsapp, telefonisch of e-mail. Wij staan voor je klaar om alle vragen rondom de SURI FREY collectie te beantwoorden. Haal snel een tas van kwaliteit in huis en bestel!