Spikes en Sparrows tas kopen

Spikes en Sparrows tas kopen

Spikes en Sparrow is een Nederlands merk wat grote bekendheid geniet om de collecties op het gebied van dames-, heren- en businesstassen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een internationaal merk, met verkooppunten in o.a. de VS en Scandinavie. Het internationale succes is compleet te danken aan de visie die het merk hanteert: “een tas is geen wegwerpartikel, maar leeft met je mee, net als een goede vriend”. Deze visie sluit goed aan bij Wennekes. We voeren een uitgebreide collectie van deze all-time favorite tassen, welke wij hieronder voor je uitgeselecteerd hebben. Zo kun je rustig kijken welke tas helemaal naar jouw wens is. Mocht je er niet uitkomen, dan staan we voor je klaar om je advies te geven. Online of in onze winkels. Net wat jij het prettigst vindt.

ALL TIME FAVORITES

Het merk Spikes en Sparrow maakt sterke all time favorites die gedurende het gebruik alleen maar mooier worden. Kwaliteit is hierbij van groot belang en daarom worden alle Spikes en Sparrow tassen gemaakt van een hoge kwaliteit leer en fournituren. Die kwaliteit zie je terug in het design van deze tassen; stoer, functioneel, draagbaar en tijdloos. Alle gebruikte looiprocessen zijn in eigen huis ontwikkeld, en daardoor hebben alle tassen een bijzondere en zeer herkenbare vintage uitstraling die de gebruikers van Spikes en Sparrow wereldwijd verbindt.

SPIKES EN SPARROWS BIJ WENNEKES

Met de mooie tassen van Spikes en Sparrow kies je voor een tijdloos en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht is gemaakt. Je investeert in een tijdloos product, wat met de jaren alleen maar mooier wordt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook zo’n all time favorite aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Spikes en Sparrow collectie.