Saccoo tassen kopen

Saccoo tassen kopen

Saccoo’s filosofie draait om authenticiteit en echt, traditioneel vakmanschap. De Saccoo leercollectie is nog steeds volledig met de hand gemaakt, volledig van koeienhuiden. Om deze authentieke uitstraling te krijgen wordt er gebruik gemaakt van een exclusief looiproces wat enkele weken in beslag neemt. Daardoor verkrijgt het leer ook een two-tone effect, duurzaamheid en een casual look. Door het speciale looiproces en het handwerk is iedere tas uniek. De missie van Saccoo is simpel: ze willen ‘s werelds meest innovatieve, casual en sportieve tassen creëren waarbij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zeer belangrijk zijn. Zij geloven dat duurzaam ondernemen onze egocentrische wereld een stukje beter maakt. Laat dat nou net een van de kernwaarden van Wennekes zijn.

PLANTAARDIG LEERLOOIEN

Plantaardig leerlooien wordt beschouwd als het looien zoals dit oorspronkelijk ging. Het leer wordt gelooid door het leer in vaten te doen met extracten van schors en bladeren van verschillende boomsoorten. Hiervoor wordt voornamelijk eiken gekozen. De naam looien (tanning) is dus afkomstig vanuit het ouderwetse plantaardig looien, waarbij de looistof tannine wordt gebruikt. Deze stof zit voornamelijk in hout en schors. Plantaardig gelooid onbehandeld leer ziet eruit als ruw leer met een licht bruine/ roze kleur. Het leer is een stuk stijver dan wanneer het chemisch gelooid is en is gevoeliger voor water. Maar de wereld wordt er wel weer een stukje mooier van, en dat is het belangrijkste!  

SACCOO TASSEN BIJ WENNEKES.NL 

Met de mooie tassen van Saccoo kies je voor een tijdloos en functioneel kwaliteitsproduct dat met zorg en aandacht voor het milieu is gemaakt. Je investeert in een tijdloos product, wat met de jaren alleen maar mooier wordt en waarmee je duurzaamheid en de natuur steunt. Je zult er jarenlang plezier van hebben. Wil jij ook sportieve en kwalitatief hoogwaardig item aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Saccoo collectie.