Rugtassen The North Face

Rugtassen The North Face

Zoek je een rugtas die alles aan kan? Bekijk dan onze collectie met The North Face rugtassen!

Over de rugtassen van The North Face

Het uit San Francisco afkomstige merk The North Face is sinds de oprichting in 1968 uitgegroeid tot één van de meest populaire tassenmerken voor avontuurlijke reizigers. Met name de rugtassen van The North Face zijn erg geliefd, en het is niet lastig om te zien waarom; alle The North Face rugtassen zijn vervaardigd uit materialen van de beste kwaliteit. Ze zijn extreem robuust, praktisch en heel eenvoudig aan te passen aan je doel. Kortom, een prima keus als je op zoek bent naar een stevige rugtas!

 

Assortiment The North Face rugtassen

In ons assortiment tref je een ruim aanbod The North Face rugtassen aan, welke voor diverse doeleinden geschikt zijn. Zowel voor dagelijks gebruik als voor korte trips en lange reizen is er een geschikte rugtas te vinden! Zo hebben we allround reisrugtassen met een inhoud van 64 liter, compleet met een compartiment voor je slaapzak en matje. Maar we hebben ook hele mooie compacte rugzakken in verschillende afmetingen, welke uitstekend geschikt zijn voor school of een kampeer tripje. Wat kleurcombinaties betreft is er volop keuze, dus er zal ongetwijfeld een mooi exemplaar voor je tussen zitten!

 

The North Face rugtassen online bestellen

Ben jij al helemaal klaar voor het avontuur? Bestel dan vandaag nog voor 12:00 je nieuwe The North Face rugtas op Kofferweb.nl. Wij zorgen dan dat je hem de volgende werkdag al in binnen hebt. Zo kun je meteen beginnen met inpakken! Je profiteert bij ons altijd van scherpe prijzen én een gratis verzending, dus je bent altijd goedkoper uit!