Rugtassen Hex

Rugtassen Hex

De beste rugtassen vind je in de online shop van Kofferweb.nl! Onze Hex rugtassen zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en een unieke stijl.

Over de rugtassen van Hex  De Californische muzikanten Dan Maraville en Trent Valladares werden eind jaren 80 samengebracht door hun liefde voor muziek. Maar hun creativiteit stopte daar niet; ze maakten vaak hun eigen kleding en accessoires. Dit leidde tot de oprichting van hun label August Accessories. In 2010 werd Hex opgericht; dit merk put uit hun jarenlange ervaring in de modewereld, en heeft er een geheel nieuwe draai aan. Hex werd gecreëerd met de gedachte dat mode en technologie even belangrijk en inspirerend zijn. Er wordt gebruik gemaakt van premium materialen, texturen en afwerkingen, met als doel om rugtassen te ontwikkelen die net zo goed functioneren als dat ze eruit zien.

Assortiment Hex rugtassen

Onze Hex rugtassen zijn veelal vervaardigd uit het beste polyester en voorzien van een mooie afwerking en subtiele details die de tassen een geheel eigen uitstraling geven. Er zijn verschillende maten en modellen verkrijgbaar. Neem op je gemak een kijkje in onze selectie Hex rugtassen om de look te vinden die bij jou past!

Hex rugtassen online bestellen

Heb je inmiddels een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide aanbod Hex rugtassen? Bestel dan vandaag nog voor 12:00, dan heb je je nieuwe Hex rugtas morgen al in huis! Je profiteert bij Kofferweb.nl altijd van de laagste prijsgarantie én een gratis levering. Waarom zou je meer betalen als het ook voor minder kan?