Rugtassen Herschel

Rugtassen Herschel

Heb je behoefte aan een mooie rugtas die je overal mee kunt combineren? Werp eens een blik in ons aanbod rugtassen van het merk Herschel. Daarmee kom je altijd goed voor de dag!

Over de rugtassen van Herschel  Het Canadese Herschel, in 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack en vernoemd naar het Schotse stadje waar hun familie vandaan kwam, is een internationaal bekend merk dat zich richt op het produceren van kwalitatief hoogwaardige, tijdloze tassen en accessoires met een oog voor detail. En daar horen natuurlijk ook rugtassen bij! Herschel rugtassen zijn geïnspireerd door de utilitaristische eigenschappen van de klassieke outdoor rugtassen. Ze zijn van een uitstekende kwaliteit, zitten erg comfortabel en bieden volop mogelijkheden. Ongeacht je doel of je bestemming! 

Assortiment Herschel rugtassen

Kofferweb.nl biedt een zeer uitgebreid aanbod met Herschel rugtassen in vele verschillende modellen. Alle rugtassen in ons aanbod zijn voorzien van een keurige afwerking en mooie details, zoals sleutelhangers en pocket sleeves. Bovendien heb je de keuze uit zowel effen rugtassen in verschillende kleuren als rugtassen met vrolijke printjes. Er is dus voor ieder wat wils te vinden! Dames, heren, jongens, meisjes… Herschel rugtassen zijn er voor iedereen.

Herschel rugtassen online bestellen

Heb je een geschikt exemplaar gevonden in ons ruime assortiment Herschel rugtassen? Dan is bestellen zo geregeld! Je profiteert bij Kofferweb.nl overigens niet alleen van de meest aantrekkelijke prijzen, maar ook van een zeer snelle levering, die ook nog eens gratis is. Altijd mooi meegenomen natuurlijk!