De Fjällräven missie: Forever Nature

Mensen inspireren en in staat stellen om tijd in de natuur door te brengen. Dat is altijd al Fjallravens belangrijkste missie geweest en dat zal ook altijd zo blijven. Met de producten willen ze dat jij je zeker voelt en thuisvoelt in de natuur, nu en in de toekomst. Fjallraven wil dat de producten je vergezellen tijdens je meest onvergetelijke reizen en avonturen. Daarom ontwikkelen en creëren ze op een doelbewuste manier, zodat je levenslang plezier zult hebben van de ontwerpen. Fjallraven holt niet achter korte termijn doelen of trends aan en leveren nooit in op kwaliteit. De toekomst van het bedrijf en die van de natuurlijk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Fjallraven biedt hoogwaardige tassen, in harmonie met het milieu, en dat houdt in dat we altijd op zoek zijn naar innoverende en duurzame oplossingen. Hieronder vallen het gebruik van gerecyclede en biologische materialen, PFC-vrije impregnatie (zonder fluorcarbon) en het ontwikkelen van producten die een generatie lang met plezier gedragen kunnen worden. De natuur zit voor altijd bij Fjällräven in het hart. En de natuur zal altijd het vertrekpunt en de bestemming zijn. "We overwinnen geen bergen, temmen geen rivieren en we verslaan het weer ook niet. We doen het rustig aan. We betreden de natuur voorzichtig, genieten van het bezoek en verlangen er altijd weer naar om terug te keren."

Fjällräven rugzakken bij Wennekes

Met de rugzakken van Fjällräven kies je voor avontuur! Alle modellen zijn duurzaam geproduceerd en beschikken over handige features. Met Fjallraven investeer je in de natuur en in dieren. Kies zo een fantastisch product om jou te vergezellen op je dag naar school, naar kantoor of tijdens jouw wereldreis. Elk avontuur is er een. Wil jij ook zo mooie rugzak aan je collectie toevoegen? Bestel deze dan snel bij ons in de webshop. Je kunt er ook voor kiezen om de tas van jouw wens in te bekijken en op te halen in een van onze winkels. Waar zitten onze fysieke winkels?

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan je graag te woord en helpen je graag met al je vragen omtrent de Fjällräven collectie!