Rugtassen Fjäll Räven

Rugtassen Fjäll Räven

Als het op robuuste outdoor rugtassen aankomt, dan is er maar één merk waar je hoeft te kijken: Fjäll Räven!

Over de rugtassen van Fjäll Räven  De Zweedse Åke Nordin was pas 14 jaar oud toen hij zijn eerste rugtasframe maakte. Dat frame was het begin van Fjäll Räven, het merk dat hij 10 jaar later oprichtte. Inmiddels zijn we ruim 50 jaar verder. Fjäll Räven, dat ‘poolvos’ betekent, is uitgegroeid tot een zeer populair merk, met name bij outdoor liefhebbers. Echter worden de rugtassen, mede omdat ze zo stevig zijn, ook heel veel door scholieren en studenten gebruikt. Het merk streeft naar het ontwerpen van slijtvaste, tijdloze en functionele rugtassen met een casual uitstraling, en zij doen dit met veel respect voor mens, dier en natuur.

Assortiment Fjäll Räven rugtassen

Onze Fjäll Räven rugtassen collectie bestaat uit verschillende kleurrijke exemplaren, welke zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig, waterafstotend nylon. De rugtassen zijn veelal voorzien van verstelbare schouderbanden en extra handvaten aan de bovenkant voor nog meer draagcomfort.

Fjäll Räven rugtassen online bestellen

Kofferweb.nl biedt een zeer ruim aanbod met rugtassen van verschillende topmerken. Ook voor Fjäll Räven rugtassen zit je bij ons goed! Neem op je gemak een kijkje in ons actuele aanbod en profiteer van onze verrassend aantrekkelijke prijzen! Als je vandaag voor 12:00 je bestelling plaatst, heb je je nieuwe Fjäll Räven rugtas de volgende werkdag zelfs al in huis. Je hoeft dus nooit lang op je bestelling te wachten. Wel zo fijn om te weten!