Rugtassen Ellehammer

Rugtassen Ellehammer

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke rugtas met een lange levensduur, dan zit je goed met een rugtas van het merk Ellehammer!

Over de rugtassen van Ellehammer Het tassenmerk Ellehammer is een eerbetoon aan de uit Denemarken afkomstige Jacob Christian Hansen Ellehammer en de Scandinavische design- en kwaliteitstradities. Ellehammer was een beroemde horlogemaker en uitvinder, die onder andere verantwoordelijk was voor het maken van de ingenieuze motor die werd gebruikt voor één van de eerste vliegtuigen, auto’s en de eerste helikopter. Die innovatieve geest komt ook terug in de rugtassen van Ellehammer. Het merk heeft state-of-the-art testfaciliteiten ontwikkeld om er zeker van te zijn dat alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. 

Van schouderriemen tot ritssluitingen, alles wordt uitvoerig getest voordat het in de winkels komt te liggen. Zo ben je altijd verzekerd van topkwaliteit!

Assortiment Ellehammer rugtassen

Kofferweb.nl biedt een ruim assortiment met Ellehammer rugtassen, in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. De rugtassen zijn veelal voorzien van gewatteerde schouderbanden, vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig polyester en voorzien van een praktische indeling. Kies je voor een rugtas van Ellehammer, dan krijg je Deense kwaliteit!

Ellehammer rugtassen online bestellen

Heb je de perfecte rugtas gevonden in ons Ellehammer assortiment, dan is bestellen zo geregeld in onze overzichtelijke webshop. Je profiteert bij ons altijd van de meest aantrekkelijke prijzen, en Kofferweb.nl levert je nieuwe Ellehammer rugtas ook nog eens geheel kosteloos bij je af. Als dat geen service is! Neem snel een kijkje in het actuele aanbod!