Rugtassen Eastpak

Rugtassen Eastpak

Voor een rugtas die echt alles aan kan, kijk je in het assortiment Eastpak rugtassen van Kofferweb.nl!

Over de rugtassen van Eastpak

Eastpak begon in 1952 met het produceren van rugtassen voor het Amerikaanse leger. Inmiddels is Eastpak uitgegroeid tot één van de meest bekende tassenmerken, en dat komt voornamelijk door de introductie van de Padded Pak’r backpack in 1976. Deze iconische rugtas is een echte klassieker, maar altijd vernieuwend op het gebied van kleuren en prints. Uniek is de garantie die je op Eastpak rugtassen krijgt; maar liefst 30 jaar!

Assortiment Eastpak rugtassen

De Eastpak Padded Pak’r rugtassen zijn voorzien van een ruim hoofdcompartiment en een voorvak, beiden met stevige ritssluitingen. Het gewatteerde rugdeel en de gewatteerde schouderbanden zorgen voor een optimaal draagcomfort, zelfs bij een zware lading. Geen wonder dus dat deze Eastpak rugtassen veel voor school worden gebruikt! Je hebt de keuze uit een breed scala aan effen kleuren, maar er zijn ook volop Eastpak rugtassen met leuke prints verkrijgbaar. Naast de Padded Pak’rs hebben we ook nieuwe Eastpak modellen in ons aanbod, zoals de Volker, de Pinnacle en de Evanz. Neem op je gemak een kijkje in het assortiment en kies je favoriet!

Eastpak rugtassen online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment Eastpak rugtassen? Bestel vandaag nog voor 12:00, dan heb je je nieuwe Eastpak morgen al in huis! Je profiteert bij Kofferweb.nl altijd van de meest aantrekkelijke prijzen en niet te vergeten een gratis levering. Wat wil je nog meer?